Vil du gerne finde verdens bedste film eller en liste med de bedste film i verden, så læs videre, da du kan finde begge dele i dette indlæg.

Hvordan defineres verdens bedste film

Da der findes film i alverdens forskellige genrer og smag er meget individuelt, hvordan kan man så definere hvilken der er verdens bedste film? En løsning var at dele det op i genrer hvilket der sikkert også er nogen der har gjort.

Det mest nærliggende er naturligvis at lade seerne afgøre hvilken film der er verdens bedste. Der findes masser af kårringer på forskellige hjemmesider, men det bedste og mest omfattende internet projekt med hensyn til film og tv er uden tvivl hjemmesiden imdb.com. Her kan du finde alt om film, tv, skuespillere og meget mere, og som bruger på sitet kan du give din stemme (fra 1-10) på de film du har set. Det er der millioner af brugere der har gjort verden over. Og derfor mener jeg at det giver mening at finde verdens bedste film på denne måde.

Hvad er verdens bedste film?

Verdens bedste film er ifølge brugerne af filmsitet IMDB filmen En verden udenforPå imdb’s top 250 over de bedste film i verden, baseret på brugerstemmer, ligger filmen “En verden udenfor (The Shawshank Redemption på engelsk)“, øverst på listen med en score på 9.3 ud af 10 mulige. Denne film har også fået klart flest stemmer af alle film i imdb’s database, så det må siges at være fortjent at den bliver kårret som verdens bedste film, når den samtidig ligger nr. 1 på listen.

Med 9,3 ud af 10 mulige, baseret på over 1,2 millioner stemmer synes jeg at denne film bør få titlen som verdens bedste film.

Det er altså også en fantastisk film. Det er uden sammenligning den bedste jeg har set. Jeg forbløffes over den gode historie og det helt suveræne skuespil i filmen, hver gang jeg ser den.

Se en trailer for filmen her:

Verdens bedste film top 250

Med så mange stemmer til nr. 1 på listen med verdens bedste film er der naturligvis også mange andre der er værd at kigge efter. Især hvis du kan finde nogle film på listen som du ikke har set før. Hvis en film har fået en rigtig god score og er anmeldt af mange brugere, så er det nok fordi den er værd at se.

Imdb.com har samlet de bedste 250 film bedømt af deres brugere lige her.

Mine favoritter i top 25

Jeg er 100% enig i at filmen “En verden udenfor” er verdens bedste film. Det skal dog siges at jeg endnu ikke har set Godfather trilogien endnu, og den første Godfather film ligger f.eks. nr. 2 på listen. Dem er der også mange der fremhæver som værende blandt de bedste film iverden.

Mine favoritter i top 25 er dog disse:

  • En verden udenfor
  • Pulp fiction
  • Fight club
  • Forest gump
  • Se7en
  • Ondskabens øjne

Er der en af disse film du ikke har set, så får de mine varmeste anbefalinger.

Find gode film og tv serier

Ønsker du at købe gode film i forskellige genrer på DVD eller Blue ray så kan nogle af nedenstående indlæg måske give dig lidt inspiration:

Hvad mener du?

Hvad mener du er verdens bedste film? Kom gerne med dit bud i kommentarfeltet nedenfor.