Er du ved at sætte din bolig til salg, kan det være en rigtig god idé at få rettet op på et par småting, inden ejendomsmægleren kommer på besøg med potentielle købere. Der kan nemlig vindes en del på bundlinjen, hvis førstehåndsindtrykket og husets mange detaljer står knivskarpt. Er du imidlertid i tvivl om, hvordan du gør din bolig mere værd, kan du med fordel læse med her.

Det kan ikke komme bag på ret mange, at et godt første håndtryk er guld værd, når der kommer gæster eller potentielle købere på besøg. Det er derfor en rigtig god idé at få ordnet et par ting i boligen, ryddet ordentlig op og pyntet fint, inden der skal tages billeder til ejendomsmægleren. Læs med her, hvor vi giver dig de bedste tips og tricks til, hvordan du gør din bolig mere værd.

Frisk din bolig op med flotte pynteting

Når du vil gøre din bolig mere værd, kan det være en rigtig god idé at shine stuen, køkkenet og værelserne op med et par flotte pyntegenstande.

Lidt kan gøre en stor forskel – der er derfor rigeligt med gode grunde til at gå på jagt efter smukke pynteting i genbrugsbutikker eller i gemmerne på loftet.

Sørger du for, at reolerne står skarpt, at billederne hænger lige på, og at vaserne er fyldt med friske blomster, er du allerede godt på vej!

Vil du pynte din bolig med noget nyt? Så kan du helt sikkert finde det her!

Ryd op, og gør grundigt rent I din bolig

Det kan ikke komme bag på mange, at en bolig stiger i værdi, så snart det er ryddet og gjort ordentligt rent.

Vil du gerne have, at din bolig bliver mere værd, kan det derfor være en rigtig god idé at få ryddet op og ud på hylderne, i skabene og ikke mindst på loftet samt fundet gulvskrubbe og klud frem.

Med en ordentlig hovedrengøring kan selv halvkedelige badeværelser give et godt førstehåndindtryk!

Få fikset de sidste detaljer

Har du styr på de hyggelige detaljer og hovedrengøringen, skal du formentlig have fundet værktøjskassen frem! Prøv at få fikset de små revner i muren, fugen omkring vinduet og den afskallede maling i bryggerset.

Det er de sidste detaljer, der tæller, når du ønsker, at værdien på din bolig stiger. En nymalet væg eller nysleben bordplade i køkkenet kan derfor snildt gøre en verden til forskel.