Der er mange måder, som gør det muligt, at du kan tjene fine penge ved at investere, købe og sælge Bitcoin online. Men, ligesom ude i den virkelige verden, skal du være lidt skeptisk, når du ser et tilbud, der virker for lidt godt til at være sandt.

Alle former for investering, også investering i kryptovaluta, kræver noget i bytte – uanset om det er din viden eller din tid, et investeringsbeløb af en fornuftig størrelse eller en kraftig processor i din computer!

Du behøver på den anden side heller ikke være stenrig, en kryptovaluta-ekspert, der kan “mine” og ved alt om blockchain, eller finans-troldmand for at tjene godt på investeringer i populære kryptovalutaer såsom Bitcoin, Ethereum, Ripple og IOTA. Derfor bringer vi her en oversigt over de nemmeste måder at tjene penge på kryptovaluta, også selvom du er nybegynder inden for investering generelt.

Tjen dine egne Bitcoins online

Der findes mange små jobs online, hvor du kan modtage din betaling i fx Bitcoin. På den måde kan du over tid samle en pæn mængde af en bestemt kryptovaluta, som du så kan sælge, når kurserne er fordelagtige.

Populære online jobs, hvor du kan få din løn udbetalt i Bitcoin, er PTC-hjemmesider (Paid-to-Click), hvor du blot skal surfe rundt, besøge udvalgte kommercielle hjemmesider og se på udvalgte reklamer og opslag. Det kan dog diskuteres, hvor høj timelønnen er ved de meget simple online jobs.

Bedre betalte online jobs, som ofte belønnes med Bitcoin, har med afprøvning af apps, software og plugins at gøre, eller fx re-tweeting af opslag på Twitter.

Investering i Bitcoin med en kryptorobot

En langt mere indbringende måde at tjene godt på Bitcoin og andre kryptovalutaers popularitet, er at investere online med en specialiseret investeringssoftware, kaldet “kryptorobotter”. Her indstiller du blot robotten til de udvalgte typer af kryptovaluta, du gerne vil investere i, hvilke beløb robotten højst må købe og sælge for – og så får du automatisk de bedste afkast, fordi softwaren på det nærmeste kan forudsige kursudviklingen med hjælp fra logaritmer, den hidtidige udvikling og andre faktorer.

Daytrading af kryptovaluta

Den tredje metode til at tjene fine beløb på investering er også nem, omend det kræver at du bruger lidt mere tid – både på at få viden om markedet for kryptovaluta og på dagligt at købe og sælge Bitcoin. Daytrading har længe været kendt fra mange andre typer af investering, men det egner sig ideelt til investering og handel med kryptovaluta på grund af de meget hyppige, høje kursudviklinger.

Læs mere om indbringende og nem investering i Bitcoin og de mest lovende kryptovalutaer på denne danske side, hvor du også finder solide anmeldelser af investeringssider og introduktioner til kryptovaluta.