De fleste har sikkert hørt om en Fleshlight på et eller andet tidspunkt. Det er dog langt fra alle, som rent faktisk ved hvad der er tale om, udover at det er et apparat til onani, som til forveksling ligner en lommelygte. Fortvivl ej! I det følgende kan du blive meget klogere på hvad en Fleshlight er, og hvordan den virker.

Hvad er en Fleshlight?

En Fleshlight er et sexlegetøj til mænd, som består af en aflang cylinder, typisk i plastik, hvis inderside består af en blød gummilomme, som er nubret, snoet og lignende, for at give maksimal stimulation af penis.

Med rigelige mængder glidecreme, indfører manden sin penis i åbningen i enden, og bruger nu legetøjet som ved almindelig onani. I stedet for at det er hånden som er i kontakt med penis, er det nu det behagelige og bløde indre på sexlegetøjet.

Brug den alene eller med en partner

En Fleshlight er først og fremmest til mænd, og som udgangspunkt tiltænkt til brug alene, men en del par vælger faktisk at inddrage sexlegetøjet når de har sex. I stedet for et traditionelt handjob, kan kvinden bruge legetøjet på manden, som vil få en helt anden oplevelse, end hvis kvinden havde brugt hånden.

Det er heller ikke svært at forestille sig, at man kan rollespille at have en trekant, uden det er nødvendigt at inddrage en tredjepart i eskapaderne.

Hvorfor hedder det en Fleshlight?

Hvis du undrer dig over navnet, så er du langt fra alene. Det er nemlig et lidt besynderligt navn til et sexlegetøj – det er i hvert fald ikke noget der gør undertegnede vild i varmen.

Hvis man kigger lidt nærmere, så giver navnet dog fin mening – særligt dem som kan lide ordspil, vil synes om navnets oprindelse.

En Fleshlight minder om en lommelygte i facon og udseende. En lommelygte hedder ’Flashlight’ på engelsk. Flashlight – Fleshlight. Der er kun skiftet ét enkelt bogstav ud på de to ord – A’et erstattet med et E. ’Flesh’ betyder desuden hud på engelsk, og da indersiden af en Fleshlight føles som rigtig hud, giver det ganske god mening, at det indgår i navnet.

Hvilke typer findes der?

Udvalget er stort, og der er derfor lidt for enhver smag. Den traditionelle og originale udgave er stadig en af de mest populære, men også automatiske modeller som gør alt arbejdet for dig, er blevet mere populære på det seneste. Af nyere tiltag, bør nævnes Fleshlights hvis indersiden er modelleret efter pornoskuespillerinders underliv, så du kan fantasere om sex med hende du typisk ser på film.