Der er i dag rigtig mange, der vælger ikke at benytte sig af en cykelhjelm, når de hopper op på jernhesten, og det er noget, der kan gå hen og blive ganske risikabelt. I sidste ende er det nemlig en god cykelhjelm, der kan være med til at redde liv. Og derfor er det med at få den placeret på hovedet. Der findes dog et hav af undskyldninger for, hvorfor folk ikke bruger en cykelhjelm, men nogle af de undskyldninger kan undgås ved brug af en Høvding cykelhjelm. Det kan du læse mere om her nedenunder.

Er sikkerheden i orden, når den er oppustelig?

Her er det korte svar, ja. For det er den bestemt. Faktisk er det blevet testet, at Høvding cykelhjelmen kan være op til tre gange mere stødabsorberende, end det gør sig gældende med en almindelig cykelhjelm. Og derfor er der med denne model ikke blevet gået på kompromis med sikkerheden.

Reagerer hjelmen hurtigt nok?

Høvding cykelhjelmen bliver automatisk udløst, når de indbyggede sensorer opfanger usædvanlige bevægelsesmønstre, og derfor vil den på et splitsekund omslutte hele dit hoved og beskytte det mod eventuelle skader. På den måde kan du forhindre for eksempel kraniebrud, hjernerystelser og så videre.

Skal der ikke skiftes batterier hele tiden?

Der flere fordele og ulemper ved en cykelhjelm, som der er batteridrevet. Dog er det sådan med Høvding cykelhjelmen, at den har en lang batterilevetid. På en fuld opladning kan den nemlig holde i hele 9 timer. Og så lades den også yderst hurtigt op med et medfølgende USB-kabel.

Er den ikke ubehagelig at have på?

Hjelmen sidder som en krave om halsen, når den ikke er i brug. Og mange er i den forbindelse i tvivl om, hvorvidt det ikke kan synes ubehagelig og føre til gene. Det er dog ikke tilfældet med Høvding cykelhjelmen. Den sidder nemlig behageligt og den hverken, skrammer, kradser generer på anden vis.

Passer en Høvding cykelhjelm til mig?

Du kan finde et stort udvalg af Høvding cykelhjelme, og derfor kan du med sikkerhed finde en model, der passer dig, både hvad angår størrelse og farve. Du får derfor næppe en mere diskret cykelhjelm, der samtidig yder dig en rigtig god beskyttelse, hvis uheldet skulle være ude.

Hvordan undgår jeg at ødelægge min frisure?

Det er ofte noget, som folk spørger sig selv om, når de kigger opgivende på deres cykelhjelm. Men det problem er løst med en Høvding cykelhjelm. Dette er nemlig en oppustelig cykelhjelm, der ikke kommer i berøring med din frisure, og derfor slipper du for filtret hår, når du møder op på studie eller job.

Find din model online

Synes du, at det lyder som om, at en Høvding cykelhjelm er det ideelle produkt for dig, således du kommer til at færdes mere sikkert i trafikken? Så få mere informationen om cykelhjelmen her og find frem til den model, der stemmer bedst overens med dine ønsker og dine behov.