Hvad giver man i dåbsgave? Mange forældre, bedsteforældre, venner og bekendte kommer til at stå i den situation at de skal til en dåb i løbet af deres liv. Og ofte melder spørgsmålet hvad skal jeg  give i dåbsgave sig når barnedåben nærmer sig. I dette indlæg sætter vi fokus på dåbsgaver og hvad man kan give i dåbsgave.

Personlige barnedåbsgaver

Et sikkert hit til barnedåben hvad end det er en pige eller en dreng der skal døbes, er personlige barnedåbsgaver. Det er blevet rigtig populært med dåbsgaver med navn på og det er blevet muligt at give rigtig mange forskellige slags gaver, hvor navnet er broderet ind i gaven. Her er et par bud:

Barnets bog

Barnets bog er en herlig bog at give i dåbsgave. I barnets bog har barnets forældre mulighed for at skrive historier fra barnets hverdag ned, klistre billeder i og der er tilmed en gæstebog, hvor gæsterne ved barnedåben har mulighed for at skrive en lille hilsen til det nye familiemedlem. Bogen er beregnet til at notere begivenheder fra barnets fødsel og indtil konfirmationen.

En barnets bog er et sikkert gavehit til dåben og en gave som barnet vil glæde sig over at læse i når han eller hun bliver ældre.

Barnets bog findes i to varianter en til drenge og en til piger.

Den personlige bamse

De fleste børn er også så heldige at få en bamse i dåbsgave. En bamse er med til at skabe tryghed og glæde hos børn. En lidt anderledes og sjov måde at give en bamse i dåbsgave er ved at give en bamse, hvor navn, fødselsdato og vægt ved fødsel er trykt på poterne af bamsen.

Læs mere her.

Personligt sengetøj til dåbsbarnet

Hvad med at give dåbsbarnet sit helt eget personlige sengesæt, hvor navnet er påtrykt? Sengebetrækket er lavet i 100 % bomuld og er syet i Danmark. Dynebetrækket målet 100 x 140 cm. og pudebetrækket måler 40 x 45 cm.

Sengebetrækket findes både i en drengemodel og en pigemodel. Læs mere her eller her.

Hagesmæk med navn

En blød hagesmæk lavet af bomuld og polyester og påtrykt barnets navn, kunne være en god personlig gave at give til en barnedåb. Hagesmækker med navn kan findes i rigtig mange forskellige farver både til drenge og piger, så der burde være mulighed for at finde en farve som passer til det lille nye familiemedlem.

Læs mere her.

Håndklæde med navn

En sidste personlig gaveidé kunne være et håndklæde med påtrykt navn eller navn og stjernetegn. Håndklæder fås i mange størrelser, farver og kvaliteter så det nemmeste er at tage et kig på håndklæder med navn eller håndklæder med navn og stjernetegn.

Læs mere her.

Pynteting

En god og sikker gaveidé kan også være pynteting. Fordelen ved disse gaver er at de sjældent skal byttes. I hvert fald ikke hvis du kender modtagerens stil og smag bare en lille smule. Find eksempler på pynteting her.

Hvad giver man i dåbsgave?

Har du et godt svar på spørgsmålet hvad giver man i dåbsgave, så kom endelig med dine forslag i kommentarfeltet nedenfor.