En presenning kan bruges til mange ting. Du kan både bruge den til praktiske gøremål og til underholdning. Herunder se 4 forskellige ting, som du kan bruge en presenning til.

Du kan bruge en presenning til mange forskellige ting, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Dog er den primært praktisk, hvis du bruger den som overdækning, når det regner – men den kan også bruges til andre ting.

Herunder finder du en oversigt over fire forskellige brugsmuligheder. Der er mange flere, og i princippet handler det blot om at bruge din fantasi, hvis du vil finde flere måder, hvorpå du kan bruge en presenning.

#1: Bivuak

Du kan bygge en bivuak med en presenning, hvis du samler nogle stolper eller grene, som danner selve skelettet. Det er både nemt og sjovt – og så er det en oplagt mulighed, hvis du skal overnattet i det fri uden et telt.

#2: Solsejl

Du kan bruge en presenning som solsejl, hvis du har brug for overdækning på terrassen eller lignende. Den kan både skabe skygge og skærme af for regnen, hvis vejret ikke er med dig. Dog kan en presenning typisk ikke skærme af for UV-strålerne, hvilket du bør være opmærksom på, hvis du vil bruge den som permanent solsejl.

#3: Glidebane

En presenning er ikke kun beregnet til praktiske gøremål – du kan også bruge den til at lave en glidebane på græsplænen. Du skal blot lægge den ud på plænen og fylde den med sæbevand, hvorefter det bliver til en sjov og underholdende glidebane.

#4: Overdækning

Hvis du har brædder eller andet i haven, som ikke må blive våde, kan du bruge presenningen som overdækning. På den måde slipper du for, at brædderne vrider sig og bliver skæve, så de fungerer, som de skal, når du skal bruge dem.