Er pengepungen lidt for flad og har du en masse idéer i ærmet, som koster knaster lige nu og her, så kan du måske være på udkig efter det bedste lån på markedet. Men hvad er det bedste lån?

Gør dit forarbejde ordentligt for at finde det bedste lån

Der er flere muligheder for at låne penge, hvis først du har besluttet at det er denne vej du skal gå, men der er forskel på lån og det kan være virkelig svært at finde frem til hvad der er det bedste lån for dig, men én ting er sikkert og det er, at for at kunne finde frem til det bedste lån for dig, så skal du sikre dig først og fremmest at have lavet dit forarbejde grundigt.

Lån penge nu med ganske få klik, hvis du bare gerne vil have penge ind på din konto hurtigst. Det er let at overskue, hvad de forskellige lånudbydere kan tilbyde, hvis du bare ved hvad de forskellige begreber står for. Ved du f.eks. hvad rente og ÅOP står for og husker du at tjekke diverse gebyrer ud?

Som du nok hurtigt vil opdage, så ligger renten på lån du optager online en del højere end, hvis du skulle optage lån ved din egen bank. Dette skyldes at de løber en større risiko ved at låne penge til dig, fordi de netop ikke stiller spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til.

Undersøg de billigste muligheder først

Men hvordan finder du så det bedste lån? Det bedste lån er jo det lån der har den laveste omkostning for dig at optage, som samtidig passer ind med dit ønske om lånebeløb og det beløb du har mulighed for at afdrage hver måned. Du skal derfor først udelukke de lån hvor du vil kunne hente en lavere rente hjem.

Det billigste lån du kan optage, er et rentefrit anfordringslån og derefter er det et SU-lån. Dette kræver dog enten at du har nogen der står dig nær som vil låne dig rentefrit eller at du er på SU. Hvis du skal bruge en større sum penge nu og her, vil SU-lånet ikke give mening og du skal derfor kigge videre hen imod de muligheder din egen bank kan tilbyde dig.

Ønsker du at låne til noget som din bank ikke tænker at de vil bakke op omkring, vil du være i den situation at et onlinelån måske være det bedste lån. Her stilles der ikke spørgsmål til hvad pengene skal bruges til og du vil have pengene på kontoen relativt hurtigt, hvis din ansøgning om lån bliver godkendt.