Er du i tvivl om, hvad du skal give din kæreste i gave? Så kan du kigge med lige her. For her vil vi nemlig give dig nogle gode idéer til, hvad du kan give din kæreste i gave. På den måde kan du score lidt ekstra point og måske gøre dig fortjent til et ekstra kys.

Vær kreativ i dit valg af gave til kæresten

Det er ikke altid det letteste at finde den helt rigtige gave til ens kæreste. For man vil så gerne gøre det hele så perfekt som overhovedet muligt. Og selvom det i allerhøjeste grad er tanken, der tæller, så vil man jo helst give en gave, som vækker glæde både for tanken og for indholdet.

Det gælder dog ofte om at tænke lidt ud af boksen. De bedste gaver er dem, som man faktisk slet ikke vidste, at man ønskede sig, men som man elsker. Og det er sådanne gaver, som det for dig som kæreste, gælder om at ramme.

Hvis du dog ikke er så kreativ anlagt eller bare er helt og fuldkomment idéforladt, kommer her nogle idéer til anderledes gaver. Du kan desuden få mange flere idéer til gaver til kæresten lige her.

  • Giv en tur til zoologisk have: Giv din kæreste en billet til zoologisk have og køb også én til dig selv. Lav en skøn dag ud af det, hvor I kigger på de majestætiske dyr og nyder en picnickurv på plænen, som du har medbragt hjemmefra.
  • Giv en personlig gave: Uanset hvem man er, og hvem man spørger, så elsker de fleste som regel af få en personlig gave. Det viser nemlig, at man har givet gaven enormt meget tanke og har skræddersyet gaven lige præcis til vedkommende. En personlig gave kunne eksempelvis være en lille film med små billeder og videoer fra du og din kærestes oplevelser sammen. Det kunne også være en fotobog eller et mobilcover.
  • Giv et weekendophold for 2: Med et weekendophold kan både du og din kæreste for en tid komme lidt væk fra hverdagens trivialiteter. Her kan I fokusere alt jeres energi på hinanden og få de bedste oplevelser sammen. Du kan være sikker på, at en sådant ophold vil vække stor glæde hos din partner.
  • Giv produkter til personlig pleje: Både mænd og kvinder benytter produkter til personlig pleje og det er noget du altid kan give som gave. Det gælder uanset om det er parfume, hudpleje, make-up eller en fodmaske – for bare at nævne nogle af mulighederne.

Vov dig lidt ud på det dybe vand

Når du skal finde en gave til din kæreste, så kan det engang imellem være interessant at bryde både dine og hans/hendes grænser en smule. Det skal naturligvis aldrig blive for grænseoverskridende, men giv en gave, der tvinger din kæreste ud i noget, som han/hun aldrig har prøvet før. Det kunne f.eks. være følgende:

  • Dinner in the dark: Her får du mulighed for at skærpe alle sanser på nær synssansen. Det handler om at spise middag med sin partner i fuldstændig mørke. Grænseoverskridende og spændende på én og samme tid.
  • Bridgewalking: Så længe ingen af jer lider af højdeskræk, så er bridgewalking over Lillebælt den mest fantastiske oplevelse, I kan få sammen.