De bedste gaver er ofte dem, som man får af sine venner og veninder. For de kender bare én på en lidt anden måde end familie og kæreste gør. Er du derfor på udkig efter en gave til din gode veninde, men mangler inspiration, så frygt ikke.

Der er hjælp at hente, så du kan finde den perfekte venindegave. Se bare med her.

Giv noget, der afspejler jeres forhold

De bedste gaver er nogle, der afspejler jeres venindeforhold. Det kan f.eks. være en skøn fotobog, hvor det fremgår, hvor mange sjove og gode oplevelser I har haft sammen. Men det kan også være forskellige oplevelsesgaver, som afspejler de ting, som I elsker at lave sammen.

  • Shoppetur: Elsker du og din veninde at tage på shoppeture sammen, så giv hende et ”gavekort” til en sådan tur med dig, hvor du sørger for lækker frokost på en café og transport til den by, hvor shoppingen skal foregå.
  • Biograftur: Går du og din veninde altid i biografen sammen og ser de nyeste film, så giv hende en luksus biograftur i gave. Tag ind og se den nyeste film, med de flotteste mænd, og køb popcorn og sodavand. Så er der lagt i kakkelovnen til en masse tøsehygge.
  • Andre oplevelser: Ovenfor er blot nævnt to idéer til gave. Men det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvilken gave, du skal give din veninde. For mange flere idéer kan du klikke her.

Giv en gave, der afspejler, hvor din veninde er henne i sit liv

Uden at det skal lyde alt for voldsomt, så kan det nogle gange være en rigtig god idé at give en gave, der afspejler, hvor din veninde er henne i sit liv.

Det kan f.eks. være, at din veninde netop er flyttet hjemmefra. I den forbindelse kan det være en enorm god idé at købe en ”startpakke” til hende. Denne kan indeholde alt fra kaffe og te, planter og pynteting til skuresvampe og mikrofiberklude. På den måde får både du, veninden og resten af gæsterne lidt at grine af, mens gaven er utrolig personlig også.

Det kan også være, at din veninde netop er flyttet i hus med have og kæreste e.l. I det tilfælde vil ”startpakken” kunne indeholde et kongespil til haven, nye nipsting eller løg og krydderurter, som kan plantes udendørs. Og hvis der i øvrigt er et barn på vej, så kan man jo smide nogle bleer, sutter e.l. med i pakken.

Ved at give sådanne pakker, der afspejler din venindes livssituation, viser du først og fremmest, at du følger med og er interesseret i hende og hendes liv. Samtidig viser du, at du har interesse i, at hun har det godt og får succes med sine projekter.

Giv din veninde festen i gave

Hvis du har tid og overskud, vil det være fantastisk at arrangere en surprisefest for din veninde. Invitér alle hendes bedste venner og familie og vær med til at gøre dagen til hendes bedste nogensinde. Alternativt kan du give hende gode minder fra festen i gave, ved at hyre en fotograf til at tage gode festbilleder.