Er du træt af at være alene, og vil du gerne finde den eneste ene, som du kan dele resten af dit liv med? Så kan det være, at det er på tide, at du bevæger dig ud på det efterhånden noget brogede datingmarked, der findes herhjemme. Det giver dig nemlig et hav af muligheder for at møde den rette. For dig handler det bare om at tage det spring, som der er behov for – men hvordan gør du det, hvordan kommer du godt fra start, godt videre, og hvad siger du i den første datingbesked? Få herunder svar på, hvordan du kommer godt i gang med den første besked (bør dog bruges med omtanke og det er på eget ansvar).

Det er vigtigt med et godt billede – som også er vellignende

For det første skal du starte med at lave en profil på en datingapp, der opfylder dine krav, ønsker og behov. Her er det vigtigt, at du vælger et vellignende billede, så du ikke risikerer at overraske nogle, når først du møder dem. Og så skal du også skrive en god tekst, der i korte træk fortæller om dig selv, men som samtidig også lader lidt være tilbage til nysgerrigheden, således der er noget at snakke om på en eventuel første date. Skriv også gerne hvad du søger, hvis du har nogle specifikke krav.

Husk den gode og beskrivende tekst – men lad lidt være til nysgerrigheden

Herefter skal du i gang med at skabe nogle kontakter. Og hvad end du er mand eller kvinde, så bør du være i stand til at tage det første skridt, hvis du støder på en profil, der for dig synes spændende. Derfor skal du kunne skrive den første datingsbesked. Og her er det en fordel at holde sig væk fra de meget gængse ting såsom bare ’hej’, ’du ser sød ud’ eller andet i den stil. Det er vigtigt, at du sørger for at være kreativ, men samtidig ligger op til at modparten skal svare dig, hvorfor det er en fordel at stille et spørgsmål.

Stil et spørgsmål som modparten opfordres til at svare på

Det kan for eksempel være et uddybende spørgsmål til noget, som der står på modpartens profil. På den måde viser du interesse og yderligere interesse, idet du i modsætning til så mange andre faktisk har gjort dig den ulejlighed at læse hele profilteksten igennem. Det er noget, som modparten vil sætte pris på. Sørg dog for at den første datingbesked ikke er for lang, idet den så kan virke meget overdrevet, men lav den heller ikke for kort så den er let at både glemme og overse. Her er der tale om en fin balancegang.

Bliv ved med at stille spørgsmål

Herefter er det vigtigt, at du opretholder interessen og gentagende gange stiller spørgsmål, der kan holde en samtale i gang. Det er således ikke i orden at svare tilbage med ’okay’, ’spændende’ eller andet i den stil. Det er dit ansvar, at du opretholder en interesse – så spring ud i det.