Det kan være svært at finde det helt rigtige flyttefirma, når flyttekasserne er pakket og klar til at blive kørt til en ny adresse. Slip for besværet og de mange bekymringer om dyre vognmænd – læs med her, og bliv klogere på, hvilket flyttefirma, du bør vælge!

Et pålideligt flyttefirma, der ved, hvordan spiseborde og lænestole kommer fra femte etage til stueetagen på en adresse i den anden ende af landet, er guld værd. Men hvilket flyttefirma skal du vælge? Og hvor meget kan et flyttefirma egentlig hjælpe til med under flytningen? Læs med her, og få svaret!

Vælg et flyttefirma, der kan hjælpe dig med alt det besværlige

Det kan hurtigt tage enormt lang tid at flytte fra en adresse til en anden. Hvad end du har gang i en privat- eller erhvervsflytning, kan det derfor være en rigtig god idé at finde et flyttefirma, der kan hjælpe dig med alt det besværlige – heriblandt transport, adskillelse af møbler og nedtagning af lamper.

Holte flytte- og vognmandsforretning, som er et flyttefirma ved Virum og Farum, gør f.eks. en stor dyd ud af at hjælpe deres kunder med møbelopbevaring og flytter alt fra flygler til sofaer. Derudover sørger de selvfølgelig for, at dine møbler transporteres på sikker og fornuftig vis.

Vælg et flyttefirma i dit lokalområde

Det kan ikke betale sig at få en vognmand fra Jylland til Virum, hvis du f.eks. flytter fra Virum til Birkerød eller Allerød. Flytter du inden for den samme kommune eller få kilometer derfra, er det nemlig meget billigere at hyre en lokal vognmand eller flyttefirma.

Tag et kig på annoncerne i din lokalavis, eller find dit flyttefirma på nettet. Normalt er det mere end rigeligt at søge på f.eks. ”Flyttefirma i Holte eller Virum”. På den måde undgår du at betale for unødvendige ekstra-timer og broafgifter.

Læs om andre kunders erfaringer med dit flyttefirma

Du bør altid undersøge, hvilke erfaringer tidligere kunder har haft med dit flyttefirma. Vær blandt andet opmærksom på, om vognmanden plejer at komme til tiden, og om møbler er blevet beskadiget under flytningen.

Virker de fleste kunder glade og tilfredse med servicen, kan du trygt og sikkert ringe til flyttefirmaet og bestille en tid.