Selvom der er meget tøj som er ens, og som produceres ens, så er din egen stil og dit look helt unikt. Det er netop dit eget look, som ligesom er det som andre de ser for sig, hvis de er de tænker på dig, eller tænker på hvordan du ser ud, så vil de fleste huske dig i en eller anden form for tøj, som du ofte går i. Med tøj og mode, så er der rigtig mange forskellige måder, hvor man kan opbygge sin stil på, og det er noget alle gør forskelligt.

Accessories spiller også en rolle

Det er noget som for de fleste ikke spiller en rolle, men det gør det altså. Der findes rigtig mange forskellige accessoires, som man kan sætte på tøjet eller på kroppen. Det er også det som er kendt som tilbehør, som man kan have på.

Nogle af de typiske tilbehør som man ser folk gå rundt med er ting som ure, armbånd, halskæder, øreringe og andre former for smykker. Det kan også være en så lille ting som hårspændet eller elastikken som holder hestehalen oppe, og netop derfor, så er selv de mindste tilbehør noget, som går ind og påvirker og ændrer på dit helt eget look.

Din stil omhandler ikke kun din tøjstil

Det er generelt noget som omhandler din måde at være på, og den måde du fremstår på og din fremtoning blandt andre mennesker. Alle er nemlig forskellige på hver deres måde, og ingen er ens. Der er nogle som på mange punkter kan ligne hinanden og tænke ens, men der vil altid være punkter, hvor man er meget eller lidt anderledes. Man kan være den højlydte og energiske person, og i samme øjeblik vil der være en som er stille og tilbageholden.

Måden hvor på man får skabt sin egen stil omkring måden man er på, det er noget som man ikke altid selv er herre over. Det kan være at man er fyldt med selvtillid og troen på man kan alt, fordi man har fået det at vide gennem opdragelsen fra forældrene, imens andre de har oplevet mange nederlag og trælse oplevelser, som så har resulteret i, at de som ældre er meget stille og mere indelukkede end andre.

Det er også det som gør, at hvert individ er så unikt og specielt som det er, da alle er forskellige. Hvis nogle har samme tøjstil som en anden, så kan man være helt sikker på, at de stadigvæk ikke er ens. Overfladerne kan ligne hinanden, men hvis man graver lidt dybere i deres indre stil, finder man ofte ud af, at alle er forskellige, selvom de følger den samme stil.