Vi skal alle sammen igennem det. Matematik kan være en hård nød at knække for børn og voksne i alle aldre. Derfor kan det være rart at kunne hente hjælp. Det er helt okay at få hjælp til matematikken, så længe du sørger for at få hjælp af de rigtige. Hvis du ønsker den optimale læringsproces, er det dog også bedst at du forstår den hjælp du henter, frem for blot at kopiere.

YouTube

Du kan finde hjælp til virkelig mange forskellige ting på YouTube. Problemet med YouTube er nok at der af og til kan være rigtig mange resultater på den søgning du laver. Det gør at det kan være svært at finde den video der præcis forklarer det problem du sidder med. Du kan hjælpe YouTube så meget som muligt, ved at være så præcis som mulig når du søger på det du leder efter. Tøv heller ikke med at scrolle lidt for at finde den rigtige video.

Internettet

Internettet er lidt ligesom YouTube, bare endnu bredere. Det er derfor endnu vigtigere når du søger på internettet at søge så specifikt som muligt. Det er også vigtigt at du er opmærksom på om det svar du finder er rigtigt. Vær kildekritisk og se om der evt. er andre der har besøgt siden før dig. På internettet kan du få svar på virkelig mange ting. På supersvar.dk kan du få svar på en lang række problemer inden for matematik, men du kan også blive klogere på hvor mange stater der er i USA, eller historien om håndbold for eksempel.

Læreren

Sidder du med matematikproblemer i relation til en skoleopgave eller en opgave i forbindelse med dit studie? Så er din underviser eller lærer den bedste at spørge. De giver sandsynligvis ikke det nemmeste svar, men her får du det mest lærerige svar. Hvis du har gjort dit bedste på at løse problemet selv, vil din underviser med garanti gerne hjælpe dig på rette vej mod løsningen.