Render du lige nu rundt i vildrede over hvor ferien skal gå til? Det kan være at du er gået i gang med planlægning af sommerferien, vil slippe for det danske vejr eller blot ønsker at stikke af til de varme lande med en billig afbudsrejse? Uanset årsagen, så får du her nogle bud fra rejsehjemmesiden TimelessTravel på hvor ferien skal gå til.

Vi har samlet 4 forskellige destinationer, som har ting tilfælles såsom: Dejligt vejr (ja der er praktisk talt solskinsgaranti), dejlige strande og rige muligheder for shopping. Til trods for disse ligheder, byder hver destination på deres helt egne særpræg, såsom historisk baggrund, mad og naturligvis sprog.

Danskernes favorit: Tyrkiet

Hvor skal jeg på ferie? Tyrkiet er et rigtig godt budTyrkiet er en favorit når det kommer til danskernes foretrukne ferier. Tyrkiet er især oplagt for børnefamilier, da det blot tager 3 timer i flyveren. De billige priser på indkøb og mad kombineret med et herligt varmt klima gør også Tyrkiet attraktivt for studerende og par, som ønsker en dejlig ferie – hvor lidt luksus her og der nødvendigvis ikke ruinerer budgettet fuldstændig.

Tyrkiet har flere end 300+ solskinsdage om året. Så du er mere eller mindre garanteret dejligt vejr uanset hvornår på året du rejser. Tyrkiet byder på alt fra hurtigt storbyliv og fester i Antalya, til rene strande og kolde sodavand i skyggen.

Smukke øer og strande er nøgleordene for Grækenland

Grækenland er først og fremmest et særdeles billigt rejsemål. Grækenland byder på en storslået og unik historie samt oldtids monumenter og ikke mindst nogle af de smukkeste strande i hele Europa.

Grækenland er også en blanding af en masse små øer, hvor flere af dem er særdeles populære rejsemål. Fælles for disse øer er deres børnevenlige badeområder og hyggelige lokalmiljø.

Blandt Grækenlands mest populære øer hører:

  • Kreta
  • Rhodos
  • Santorini

Kreta består af overdådige flotte scenerier og kultur, samt smukke strande.

En anden populær ø er Rhodos. Med mere end 300 dages sol, er Rhodos en populær afslapning- og solskinsdestination. Her finder du også et luksuriøst natte- samt byliv, hvilket gør øen meget velbesøgt af specielt den yngre del af de rejsende. Du kan dog snildt rejse til Rhodos, til trods for du ikke leder efter fest og farver natten lang – her skal du blot rejse til øens vestlige side.

Til sidst er der luksusbyen Santorini. Blandt lokale kaldet ”Den Hvide By”. Med kun 10.000 beboere, finder du her lokal charme og autencitet. Her er priserne dog ikke som i resten af Grækenland, så denne destination er nok kun oplagt hvis du har fået udbetalt lidt flere feriepenge end forventet.

Skyskrabere, indendørs skihal og verdens største shoppingcenter: Dubai har det hele

I Dubai kan du opleve lidt af hver, og der findes nok næppe et andet sted på jorden som minder om det.Dubai huser mange millionærer (og endda milliardærer) samt de mest storslåede bygninger i hele verden. I Dubai er det kun fantasien, som sætter grænser. Her er janteloven ikke-eksisterende og det er du finder indendørs skibaner (selvom Dubai mere eller mindre har ørken-lignende tilstande). Det er også her verdens største shoppingcenter hører hjemme omringet af de mest luksuriøse hoteller du kan forestille dig. Lige fra du lander i lufthavnen vil du være omgivet af luksus. Eksempelvis byder lufthavnen på mere end 20 fantastiske restauranter og giver den glimrende forsmag på, hvad du kommer til at opleve på din ferie i Dubai.

Dubai er specielt et populært feriemål i danskernes vintermåneder. Her er vejret egentlig mere attraktivt og behageligt end om sommeren i Dubai. Og fordi det så ikke er højsæson for Dubai, kan det lade sig gøre at finde rejser og hoteller i Dubai uden at blive fuldstændig ruineret. Bliver de danske kolde vintermåneder derfor for meget for dig, så er det afsted til Dubai!

Tag til København

I lille Danmark er der faktisk også ret meget at byde på. Hvad med f.eks. en uge eller en enkelt dag i København? Her er der massevis af seværdigheder og spændende oplevelser der bare ligger og venter på at blive “opdaget” eller afprøvet. Måske har du prøvet de fleste af dem allerede, men der er sikkert også mange ting du ikke har prøvet eller steder i og omkring København som du endnu ikke har prøvet.

Find inspiration i denne artikel om seværdigheder og oplevelser i København.