Hvis du skal handle bolig, er det en god idé at have en boligadvokat med på sidelinjen.

Det sikrer, at handlen foregår korrekt og at du ved køb af bolig ikke bliver overrasket af uforudsete juridiske tvister efter nøglerne til boligen har skiftet hænder.

Det gælder i øvrigt uanset om din bolighandel foregår privat eller gennem en ejendomsmægler.

Udgifterne til en boligadvokat og køberrådgivning er altid givet godt ud og giver juridisk tryghed i en situation, de fleste kun står i få gange i løbet af deres liv.

Fordele ved en digital boligadvokat

I dag hvor flere og flere ting kan klares digitalt, er det oplagt at vælge en digital boligadvokat. Udover at du får en advokat, der er tilgængelig når det passer dig, har det nemlig også en række andre fordele.

Slip for fysisk fremmøde

I en travl hverdag, i forbindelse med et huskøb hvor der ofte er meget andet at se til, er det rart at kunne slippe for fysiske møder.

Færre omkostninger

Fordi du ikke skal påregne udgifter til møder og det meste kan klares digitalt, er det samlede advokatsalær også lavere end det typisk vil være hos et fysisk advokatfirma.

Større konkurrence

Den øgede tilgængelighed online skaber øget konkurrence og giver dig et reelt alternativ til lokale advokatkontorer og større fysiske advokatkæder. Det påvirker priserne for dig som forbruger positivt.

Derudover er du med en digital boligadvokat naturligvis også sikret et højt niveau af datasikkerhed og overskuelighed gennem alle bolighandlens facetter.

Nem adgang til kompetent køberrådgivning

Det anbefales altid at tage sin boligadvokat med på råd, når man handler bolig –  for en sikkerheds skyld.

Nemadvokat.dk har specialiseret sig i digital køberrådgivning og fungerer allerede som boligadvokat for en lang række private, nybagte husejere.

For de fleste advokater med speciale i ejendomsret er køberrådgivning i forbindelse med bolighandel i øvrigt en relativ ukompliceret proces. I langt de fleste tilfælde er der nemlig kun ganske få ting at komme efter kontrakt- og handelsmæssigt.

Det betyder også, at rådgivningen ofte kan klares digitalt og på ganske få timer. Det sparer dig ikke alene for tid, men også udgifter.

Jo mindre tid advokaten skal bruge på din opgave, jo billigere bliver det også for dig som klient.