En tyverialarm skal beskytte dit hjem mod indbrud. Skulle tyven alligevel finde vej, vil alarmen begynde at larme højt og på den måde hurtigt tiltrække opmærksomhed til dit hjem. Forhåbentlig vil larmen skræmme eller stresse tyven, som derfor hurtigt får benene på nakken uden at få noget med sig.

Går din alarm derudover til et vagtselskab, bliver vagt og politi samtidig alarmeret. Får tyven øje på alarmen eller skilter du med, at du har tyverialarm, vælger han/hun nok at gå uden om netop dit hus. Alarmen har på den måde en stor præventiv effekt. Find den bedste alarm til hjemmet allerede i dag.

Omkring 30.000 indbrud om året

Selvom du har tændt lyset, har fyldt noget i affaldsspanden, har tømt postkassen og har naboer til at holde øje, når du ikke er hjemme, så kan uheldet stadig være ude.

Antallet af indbrud i private hjem i Danmark er desværre rigtig højt. I de danske hjem findes der bærbare, fladskærme, tablets og meget mere, der går som varmt brød på det sorte marked.

I en årrække er der sket indbrud i omkring 30.000 boliger. Det er mange mennesker der hvert år oplever, at nogen har brudt ind i deres hus. Langt de fleste indbrud sker om aftenen mellem klokken 18 og 24, og antallet topper omkring jul og nytår. Tyven kommer næsten altid, når du ikke er hjemme, men det kan også ske, mens du ligger og sover.

En tyverialarm er med til at beskytte dig og dine ejendele, hvis uheldet er ude. Selvom du måske synes en alarm er en unødvendig udgift, og det sker jo kun for naboen, så se det som en forsikring. Alarmen kan i sidste ende betyde, om netop dit hjem bliver udsat for indbrud eller ej. Så du kan undgå at blive den uheldige nabo.