Når julen nærmer sig med hastige skridt, så er der som regel én person der skal huske at købe årets mandelgave. Men hvad er årets mandelgave? Kan det være det samme som sidste år, og hvor kan du finde inspiration? Det kan du alt sammen blive klogere på i dette indlæg.

God råd inden du køber årets mandelgave

Hvis du har fået til opgave at finde mandelgaven til årets julemiddag, så er der en række ting du bør tænke over før du køber mandelgaven. Det er f.eks.:

  • Om det er de samme mennesker du skal holde jul med i år, som du gjorde sidste år? Nogle familier skiftes til at holde jul sammen på kryds og tværs. Det ene år holder de jul med den ene side af familien og årets efter med den anden side af familien. Hvis det ikke er de samme mennesker kan du måske slippe afsted med at købe den samme mandelgave som sidste år. Det er dog altid en fordel med fornyelse.
  • Om der både er børn og voksne med til årets julemiddag. Det kan være svært at købe en mandelgave der tilfredsstiller både børn og voksne. Der kan du overveje at købe 1 til børnene og 1 til de voksne, hvis der er begge dele.
  • Om du selv ønsker at vide hvad der er i mandelgaven? Der er flere steder du kan købe “årets hemmelige mandelgave”, hvor du blot køber en færdigpakket gave. På den måde aner du heller ikke selv hvad årets mandelgave er, og det kan måske gøre det hele lidt sjovere for dig selv også.

Find inspiration til årets mandelgave her

Hvilken mandelgave skal man så købe for at tilfredsstille både børn og voksne, og et hav af forskellige interesser og aldersgrupper. Det er bestemt ikke nemt, men et par oplagte muligheder kunne være:

  • Gavekort – Det kan f.eks. være til en tur i biografen, den lokale tøjbutik, supermarked eller lignende. Find det hele her.
  • Oplevelser – Der er mange oplevelsesgaver der kunne være noget for hele familien. Det kan f.eks. være spændende naturoplevelser, actionoplevelser eller lignende.
  • Spil – Der finde mange sjove brætspil og andre gode ting der kan gives som årets mandelgave.
  • Gavekurve – Hvis du smider nogle lækkerier i en gavekurv og pakker den ind, sådan så man ikke kan se hvad der er i, så bør der også kunne være noget for enhver smag i sådan én.
  • Penge – Lav en snydegave ved at fylde noget uden værdi i en gaveæske som rasler, fylder eller vejer meget og gem nogle pengesedler i bunden. Penge er noget alle kan bruge.
  • Gadgets – Find nogle sjove og brugbare gadgets som både unge og ældre ville kunne bruge.

Vælger du at købe en særskilt mandelgave til børnene, så kan det f.eks. være Kinder overraskelser, legetøj eller slik.

Jeg håber at du nu har en ide om hvad årets mandelgave skal være. Vil du gerne have endnu flere gode ideer til årets mandelgave, så tjek mandelgaver.dk.