Vi har hos koeb-proteinpulver.dk lavet en stor test af vegansk proteinpulver, som skal hjælpe dig med at vælge det rigtige. Hvad har vi testet? Ja, vi har selv testet både smag, udvalg, kvalitet, opløselighed, sammenlignet priser, udvalg og meget mere.

Der var en del produkter og brands med i testen, men vi har valgt kun at offentligøre de 4 bedste. Men det kan du læse meget mere om hvis du klikker her på vegansk proteinpulver. Her vil kun vinderen blive offentligjort, som er bodylab. De har bare ramt plet på utrolig mange områder. Deres pris er ganske god, deres indhold er godt, deres udvalg er fint og smagen er god. Udover det er kvaliteten god, mens prisen hænger sammen med alt ovenståede.

Vi har blindtestet produkterne, og dette er med til at give den mest retvisende vinder udfra smag. Udover det, så har vi undersøgt hvor du får flest proteiner for pengene, og den bedste kvalitet af proteiner. For proteiner er ikke bare proteiner. Der er mange forskellige slags aminosyrer, og nogle er essentielle og andre er ikke.

Bodylabs, indeholder generelt gode essentielle aminosyrer, altså dem vores krop ikke selv kan producere. Når vores krop ikke selv kan producere dem, skal vi have dem gennem kosten eller kosttilskud. Her er det vegansk protienpulver, en rigtig god kilde til essentielle aminosyrer. Det skal dog også nævnes, at essentielle aminosyrer også kan fås gennem kylling, oksekød, æg og andre proteinkilder. Vegansk proteinpulver, er bare en utrolig nem og hurtig måde at få dem på.

Har man besvær med at spise sine proteiner, så er en protein shake bare en nem måde at gøre det på. Har du aldrig prøvet vegansk proteinpulver, så anbefaler vi helt klart du prøver det. Men husk, vil du se hele guiden så skal du klikke dig videre til vores side længere oppe.