Et online træningsforløb, er for dig som ønsker resultater med din træning. Det kan være et personlig træningsforløb er for dyrt, og derfor har du søgt et online træningsforløb i stedet. Men bare fordi det er online, er det ikke ensbetydende med at det er upersonligt. Der findes utrolig mange trænere der tilbyder personlige online træningsforløb, men tjek altid op på den træner du overvejer inden du køber.

Der findes nemlig rigtig mange der snyder, og hvor man aldrig får et program eller det man har købt. Udover det, så er der også rigtig mange som ikke har uddannelse, certificeringer eller erfaring. Så husk altid at tjekke op på deres CV, uddannelser, cases og resultater. I de fleste tilfælde, vil jeg også kigge på træneren og se hvordan personen ser ud.

Det næste er kemien, bed altid om en opstartssamtale over telefon eller Skype, på den måde kan du høre om personen ved noget og om træneren er noget for dig. Det er nem meget vigtigt at kemien er mellem en træner og klient, og det vigtigste af alt, at træneren forstår dig.

Et online træningsforløb, kan være med til at udvikle dig, og hjælpe dig mod dine mål. En måned, et program eller lignede, er ikke nok. Ofte kræver det flere måneder, og hårdt arbejde at nå sine mål, eller det man vil opnå. Man kommer ikke sovende til resultater med kroppen når det gælder træning, og man skal også tænke på sin kost. Det betyder dog ikke at man ikke kan gå i byen i ny og næ, eller spise junkfood, lang fra. Alt skal bare være med måde, og det skal være realistisk for dig at følge den plan du får. Ingen bør leve uden kulhydrater i mange uger, som rigtig mange gør i dag. Og der skal være plads til en tur i byen, pizza, is, slik osv.