Det lyder måske som en dag, hvor alt går galt, men sort fredag – eller Black Friday, som den hedder internationalt – er faktisk en rigtig god dag for dig, som shopper. Det er dagen, hvor alle butikker sætter priserne ned til det, som du sikkert synes, de altid burde være. Sort fredag er dagen, hvor du har chancen for at få det hele til det halve.

Den oprindeligt amerikanske shoppedag, Black Friday, referer til, at der dagen efter Thanksgiving i Philadelphia altid var sort af trafik i gaderne.

Black Friday eller sort fredag betyder nu om dage chancen for store rabatter. Herhjemme kan du finde Black fredagstilbud mange steder online og i butikkerne i form af både nedsatte priser, rabat-procenter og rabatkoder.

Hvad er sort fredag?

Sort fredag er Black Friday – den ultimative tilbudsdag, hvor alle butikker har lave priser.

Dagen med de mange rabatmuligheder stammer oprindeligt fra USA, og falder altid dagen efter Thanksgiving. I 2020 falder den fredag d. 27. november. Navnet kommer oprindeligt fra den amerikanske by Philadelphia, hvor der altid var sort af trafik dagen efter højtiden.

Hvad er Black fredagstilbud?

Black fredagstilbud er enten nedsatte priser på varerne eller rabatter i form af procenter eller rabatkoder.

Nedsatte priser bliver i nogle tilfælde adviseret på forhånd, så du kan med fordel vente med dit køb, til de er billigere. Rabatter i form af procenter eller rabatkoder vil i mange tilfælde være kø-tilbud, hvor der kun er en begrænset mængde af varen. Her handler det om at være hurtig, hvis du vil have del i de gode tilbud.

Få del i de gode tilbud her

Du kan også få del i de gode tilbud her i Danmark, hvor næsten alle butikker siden 2013 har haft sort fredag som en fast del af kalenderen.

Hold øje med gode priser på de varer, du længe har haft kig på, eller drag nytte af de mange rabatkoder, som de forskellige butikker tilbyder. Find alle de gode Black fredagstilbud her. Vil du gerne købe gaver på Black Friday, så kan du finde inspiration (og tilbud) på denne side.