Er uheldet ude og er skærmen på din iPhone knækket? Så står du måske og overvejer, hvorvidt du skal vælge reparation eller købe en ny iPhone. Læs med her på siden, og find ud af, hvor lidt det koster at få repareret din iPhones skærm i forhold til at købe en ny iPhone!

Hvis du har tabt din Apple telefon og ødelagt skærmen, spørger du sikker dig selv: Hvad koster en ny skærm til en iPhone? Det har nemlig betydning for, hvorvidt det kan betale sig at få den repareret.

Mange tror, at det er enormt dyrt at få repareret sin mobiltelefon. Det er dog langt fra sandheden. Særligt hvis du har en af de nyere iPhones, kan du spare mange penge ved at vælge reparation.

Reparation vs. at købe en ny iPhone

En ny iPhone koster sjældent mindre end 3.500 kr., og ofte vil den koste langt mere. Det vil derfor være en fordel at beholde din IPhone så længe som muligt.

Reparation af din Apple smartphones display koster som regel under halvdelen af en ny telefon. Har du en ældre iPhone, som f.eks. en iPhone 7, koster reparation ofte omkring 1.500 kr. Har du en nyere model, som f.eks. en iPhone X, skal du nok af med ca. 2.500 kr. Disse priser ligger altså et godt stykke under prisen på en ny telefon.

Vælg en autoriseret reparatør

Når du skal have repareret din Apple mobil, bør du vælge en autoriseret reparatør. Du kan med fordel vælge en af Apples danske servicepartnere. Det samme gælder, hvis du en mobil fra et andet mærke, som f.eks. Huawei. Sørg for, at reparatøren kender til mærket.

Ved at vælge en autoriseret reparatør er du sikker på, at din telefon bliver repareret ordentligt. Smartphones kan nemlig være svære at reparere, og der kan nemt gå noget galt, når man skifter skærmen.