Tennis er en sportsgren, hvor langt de fleste kan være med. Udover at holde dig aktiv så giver tennis dig også mulighed for at tilbringe mere tid sammen med din familie eller venner, hvis du spiller sammen med dem.

Ketsjeren

Ketsjeren er uden tvivl den vigtigste del af tennis, da du uden den faktisk slet ikke kan spille. Du bruger ketsjeren til at skyde tennisbolden over på den anden side af banen til din modstander. Der findes forskellige typer af ketsjere, så det er vigtigt at overveje følgende, inden du køber en:

  • Er den for avanceret? Ketsjere ændrer sig i takt med, at man bliver bedre og bedre til tennis. Det betyder også, at der er nogle ketsjere, som simpelthen er for avancerede for begyndere. Som begynder vil du gerne have en som giver dig god kontrol over bolden.
  • Er det den rigtige størrelse? Der findes ketsjere i forskellige størrelser, så det er vigtigt at gå efter en, som passer til dig.

Tennissko

Når du spiller tennis, så er der mange fordele ved at vælge en tennissko over en almindelig løbesko. Tennisskoene er lavet, så de støtter din fod så meget som muligt. På den måde har du sværere ved at vrikke om på din fod, imens du spiller. Hvis du køber en All Court tennissko, så kan du spille på stort set alle underlag.

Tennisbolde

Tennisbolde er ikke bare tennisbolde. Som begynder vil du gerne gå efter Play & Stay bolde, som er lidt langsommere end andre bolde. De giver dig mere tid til at skyde over, så der kommer mere flow i spillet.

Hvis du gerne vil have det rigtige udstyr, så kan du med fordel købe det i en tennisbutik. Du kan finde et stort udvalg af tennisudstyr på Tennisshoppen.dk.