Hvad skal vi lave på første date? Det kan godt blive en udfordring af og til. Men det er bare at bruge fantasien. Kun den sætter grænserne. På nettet kan du finde masser af idéer, til hvad I kan lave på første date, men herunder giver vi dig nogle gode bud, som I frit kan vælge imellem.

Hvad skal vi lave på første date? Ja, det kan I bestemme sammen, og så lærer I også lidt om hinandens interesser. Ellers kan det også være op til den af jer, som har inviteret. I kunne lave noget aktivt, for der findes utrolig mange forslag. Det er også nemt planlægge nu til dags. De fleste ting og aktiviteter kan I bare booke online.

Forslag til hvad I skal lave på første date

Her er nogle bud på, hvad I kan lave på første date:

  • Gå en tur på stranden
  • Skøjte i en skøjtehal
  • Cykeltur i naturen
  • Badminton eller bowling
  • Paintball med/mod hinanden

Gåtur på stranden

En frisk gåtur langs stranden – måske hånd i hånd – hvor I kan snakke om løst og fast og lære hinanden bedre at kende, mens I kigger på de brusende bølger.

Skøjte

At skøjte på den første date kan være hyggeligt. Er I ikke så gode på et par skøjter, vil I måske føle jer lidt som Bambi på glatis. Men pyt med det, for så er der en god grundt til støtte og holde om hinanden.

Cykeltur

Hvad vi skal lave på første date, kunne være, at vi smurte en madpakke og tog på cykeltur ud i det blå.

Vi kunne holde picnic på det højeste punkt og se den flotte udsigt udover egnen. Dase på et tæppe og kigge op i skyerne, imens vi holder hinanden i hånden.

Badminton eller bowling

Er I begge konkurrencemennesker, så snup et slag badminton eller en omgang bowling. Der er mange haller, hvor I kan leje en badmintonbane, så I kan se, hvem af jer der mestre ketsjer og fjerbold bedst.

Er det bowlingen, der trækker, så er det selvfølgelig i bowlinghallen I mødes og konkurrerer om, hvem der kan lave flest strike – og hvem der vinder spillet.

Paintball

Paintball er lidt vildere. Enten kan I dyste mod hinanden eller også kan I invitere et par venner, som I kan dyste mod – hold mod hold. Skal det være en date, hvor I skal lære hinanden at kende er sidstnævnte nok at foretrække.

Husk dog på, at det godt gøre lidt ondt at blive ramt og give et par blå mærker hist og her. Men så kan I jo trøste hinanden bagefter.