Er dine gamle lamper ved at have aftjent deres værnepligt? I så fald kan du lige så godt få indledt jagten på nogle nye lamper med det samme. Spørgsmålet er så bare lige, hvor du skal købe dine kommende lamper. Vi giver dig svaret i denne artikel, og vi hjælper dig dermed et skridt tættere på at få moderniseret dit hjem.

Hvad er vigtigst for dig i dit valg af lampeforhandler?

Der findes rigtig mange lampeforhandlere, men det er ikke sikkert, at alle forhandlerne fanger din interesse. Det afhænger nemlig meget af, hvilke parametre du finder betydningsfulde, når du skal finde en forhandler af belysning.

Er prisen den vigtigste faktor for dig, så skal du blot forsøge at finde en prisvenlig forhandler, der er billigere end alle de andre lampeforhandlere. Dette er ret ligetil, da man nemt og bekvemt kan sammenligne priser på lamper og alt andet til hjemmet på nettet.

Er det vigtigere for dig, at du kan få nogle unikke og holdbare lamper, så skal du være lidt mere opmærksom. Der findes nemlig masser af forhandlere af masseproducerede lamper, men det er også muligt at finde en forhandler, der gør sig i mere unikke lamper. Lampefeber kan f.eks. hjælpe dig, der er på udkig efter designerlamper til hjemmet.

Er hurtig levering også et krav fra din side? Så skal du igen være meget opmærksom, idet det ikke er alle, der kan leve op til dette. Forhandlere med fjernlagre kan sjældent levere på få hverdage, så mangler du nye lamper akut, så er du nødt til at undersøge leveringstiden.

Giver det mening at købe lamper i / fra udlandet?

Internettet har åbnet op for, at du kan købe lamper fra en verden af danske og udenlandske forhandlere. Dette har måske fået dig til at overveje, om det kan betale sig at købe lamper i udlandet. Det findes der ikke noget entydigt svar på, men der er dog nogle ting, du skal passe på med, når det kommer til handel i udlandet.

Der er følgende udfordringer ved at købe lamper i udlandet:

  • Leveringstiden kan være meget lang
  • Du risikerer at blive opkrævet told og moms
  • Der er mange kopilamper i omløb
  • Du er ikke på samme måde dækket af dansk lovgivning

Der er selvfølgelig også fordele ved at købe lamper i udlandet, men som udgangspunkt er det mere hensigtsmæssigt at besøge en dansk lampeforhandler. Vi har omtalt en af de forhandlere, du kan besøge, så måske er det et meget godt sted at starte.