Hvor finder jeg ledige domæner?

///Hvor finder jeg ledige domæner?

Hvor finder jeg ledige domæner?

Leder du efter ledige domæner og vil du gerne vide om domænet du har i tankerne er ledigt, så kan du finde hjælp i dette indlæg.

Tjek om domæne er ledigt

Er domænet ledigt? Har du fundet et godt domænenavn som du gerne vil eje, så tjek om domænet er ledigt via UnoEuro f.eks.

Jeg har i min tid som webudvikler prøvet et hav af forskellige webhoteller og der er ingen der gør det så godt som UnoEuro til prisen. De har uden tvivl den bedste ydelse og support i forhold til deres prisniveau. De er nemlig også blandt de billigste. Hos dem kan du trygt lede efter og købe ledige domæner, men inden du når så langt så vil jeg lige henlede din opmærksomhed på et andet indlæg jeg har skrevet, som du måske kan få god gavn af inden du køber et domæne.

Du kan købe domæner (og tjekke om de er ledige) lige her.

Gratis hosting af domæne

Hos UnoEuro tilbyder de også gratis hosting af dit domæne, hvis du endnu ikke er klar til at knytte et webhotel til dit domæne. De tilbyder naturligvis også et godt og stabilt webhotel, som f.eks. egner sig godt til WordPress løsninger, men indtil du er klar til det, kan du hoste dit domæne ganske gratis hvis du køber det hos UnoEuro.

Ledige domæner som er udløbet

Hos UnoEuro kan du også lede bland domæner som andre personer tidligere har ejet. Det kan være at du er heldig at de er udløbet, og UnoEuro har en lang liste med ledige domæner som du måske kan finde noget guld på.

Så er spørgsmålet blot hvad du vil bruge de ledige domæner til. Men et par forslag kunne være:

 • En blog
 • En hjemmeside
 • En webshop
 • Et portfolio
 • Og meget meget mere

Tjek om dit drømmedomæne  er ledigt (og køb) det her.

By |2018-06-26T07:31:44+00:0025. marts 2014|Hvor|1 Comment

About the Author:

Jeg hedder Henrik, og jeg skriver de fleste indlæg her på sitet. De er alle formet som spørgsmål og svar. Så måske kan du finde en masse ny viden (eller blive underholdt) ved at bevæge dig rundt på siden.

One Comment

 1. Søren 6. februar 2017 at 19:26 - Reply

  Hej Henrik!
  Tillader mig at komme med et lille bidrag til dit indlæg. Jeg har nemlig lige startet en blog der handler om ledige domæner, og giver der idéer og inspiration (håber jeg) til folk der leder efter et nyt domæne til deres projekt eller virksomhed. Det foregår på http://ledigedomaener.dk/
  Det var bare lige et ekstra tip til at fonde et nyt domæne. Håber det er ok

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.