Hvis du er på udkig efter gode transmissionsdele til dine maskiner, så er det nemmere sagt end gjort. Især hvis du går efter billigste pris skal du være på tæerne. Der findes naturligvis et utal af hjemmesider fra både ind- og udland, der hver især påstår at være de bedste på markedet. Især hvis du køber fra en udenlandsk forhandler, skal du passe på. Kvaliteten kan her ofte være svingende (selv om der selvfølgelig findes masser af glimrende forhandlere i udlandet). Der er i stedet visse fordele ved at købe transmissionsdele indenfor kongeriget. Læs videre her.

Vælg et dansk firma

Ved at vælge et dansk firma til dine transmissionsdele er du på mange måder bedre sikret. Dette skyldes først og fremmest, at de danske myndigheder er mere vakse på om et produkt lever op til de internationale standarder. Desuden er det også nemmere at reklamere herhjemme, og samtidigt få en fuld refusion eller ombytning. Ved at gå ind på en specifik forhandlers hjemmeside, kan du derudover læse på modersmålet, hvilket burde eliminere de fleste misforståelser; og dette kan hurtigt forekomme, når det kommer til de engelske betegnelser for transmissionsdele. F.eks. det danske firma Villiam Petersen er en gammel kending indenfor branchen, og har over hundrede år på bagen. Horsens firmaet specialiserer sig i produktionen af tandhjul, og er første og sidste stop til alle ens transmissionsdele.

Stort udvalg af tandhjul

Villiam Petersen har nemlig et stort udvalg af tandhjul at vælge imellem, og man er som kunde sikker på at få et kvalitetsprodukt, der bygger på årevis af erfaring. Fra cylindriske tandhjul, ligeskårne koniske tandhjul, tandremhjul og endda tandstænger; Villiam Petersen er rette mand til opgaven. Det der desuden adskiller Villiam Petersen fra mange af deres konkurrenter, er deres fleksibilitet i forhold til deres tandhjul. Firmaet bryster sig af, at kunne levere skræddersyede produkter til deres kunder, og der er noget der tyder på, at det ikke bare er det rene blær.

Firmaet udfører bl.a. reparationer, hærde-, slibe- eller fortandingsopgaver, og har nok stål på lager til selv de største opgaver. Villiam Petersen specialiserer sig bl.a. i renovationsopgaver i forbindelse med gear (demontage, produktion og montering, samt meget meget mere), samt CNC-flankeslibningsopgaver . Sidstnævnte henviser til cylindriske tandjul, der fremstilles efter den såkaldte afvalsestikkemetoden. Villiam Petersen er med andre ord specialister, og du kan roligt lægge din tillid i firmaet; og samtidigt vil du ofte spare en masse penge; faktisk helt op til 50%, og hvem kan egentlig klage over dette.