Hvordan søger man erstatning for en flyforsinkelse?

///Hvordan søger man erstatning for en flyforsinkelse?

Hvordan søger man erstatning for en flyforsinkelse?

Er der noget, som for alvor kan sætte danske rejsendes tålmodighed på prøve, så er det forsinkelser. Der kan være forskellige grunde til, at man bliver forsinket på rejsen, afhængig af om man flyver, kører, sejler eller noget helt fjerde. Det er ikke desto mindre meget frustrerende at blive udsat for en forsinkelse, idet man mister en del af sin ferie og potentielt set går glip af en masse gode oplevelser.

Som flyrejsende skal du vide, at du har ret til kompensation, ifald du bliver meget forsinket på rejsen (forsinkelse på minimum tre timer). En ting er at vide, at man kan få erstatning. En anden er at vide, hvordan man søger erstatning.

Flyhjælp kan hjælpe dig med at sikre din kompensation

Flyhjælp kan hjælpe dig med at sikre økonomisk kompensation, hvis dit fly enten bliver forsinket eller aflyst. Den danske virksomhed har i årevis hjulpet danske rejsende, og det vil de fortsætte med at gøre langt ud i fremtiden. Flyhjælp oplyser, at de vinder 92 % af alle opstartede sager. Det må siges at være en flot succesrate.

Flyhjælp er kun en ud af mange virksomheder, som assisterer danske rejsende i forbindelse med forsinkelser og aflysninger. Du kan med fordel alliere dig med et af disse firmaer. Det skal du gøre, da du ikke løber nogen risiko, idet du kun skal betale salær, hvis der opnås kompensation.

Det kan ikke anbefales, men det er altså muligt at føre en sag uden at alliere sig med et firma. Det bør du dog kun gøre, hvis du har en god forståelse for jura, idet det juridiske område spiller en stor rolle i denne sammenhæng.

Op til 600 euro i erstatning

”Kan det betale sig at kræve erstatning?”

Ja! – er det korte svar på dette spørgsmål.

Det kan i den grad betale sig at kræve erstatning, da man kan få helt op til 600 euro i kompensation. Det svarer rundt regnet til omkring 4.500 danske kroner, som rækker til nye flybilletter, hotelophold eller noget helt tredje. 600 euro er den højeste sats, som man kun kan opnå, hvis man er blevet forsinket på en længere flyvning på over 3.500 kilometer.

I relation til ovenstående er det værd at nævne, at erstatningen er tilegnet hver enkelt rejsende. En hel familie vil altså kunne indkassere mange penge i kompensation. Slutteligt skal det nævnes, at selv spædbørn, som tit og ofte rejser gratis med fly, har ret til kompensation. Husk på dette, hvis du som mor eller far rejser med et mindre barn.

By |2018-02-28T16:05:27+00:0028. februar 2018|Hvordan|0 Comments

About the Author:

Jeg hedder Henrik, og jeg skriver de fleste indlæg her på sitet. De er alle formet som spørgsmål og svar. Så måske kan du finde en masse ny viden (eller blive underholdt) ved at bevæge dig rundt på siden.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.