Google Adwords kan være utrolig svært, specielt hvis man ikke har meget erfaring med det og arbejdet med det i nogle år. Her er 2 gratis guides omkring Google Adwords, du bør læse hvis du som virksomhedsejer selv sidder med det. Det kan også være at du bare vil lære endnu mere omkring Google Adwords, og så er disse guides også helt perfekt til dig.

Adwords optimering

Den første guide omhandler Adwords optimering, og her får du nogle tips og råd til hvordan du kan optimere dit nuværende Adwords setup. Her kommer jeg vidt omkring hvordan du kan optimere på Adwords, og hvordan jeg har erfaring med at opnå endnu bedre resultater gennem en struktureret optimering. Du får nogle gratis råd omkring hvordan jeg eventuel gør det, så du slipper for at lave de samme fejl som mig. Dette vil kunne spare dig en masse penge, og jeg har valgt at dele det med jer alle sammen gratis, for at optimere dansk ehandel endnu mere på Google Adwords.

Der er utrolig mange måde at optimere på i Google Adwords, og den guide jeg har lavet, er bare en af mange muligheder. Alle veje fører til Rom, så du skal ikke se dette som den eneste løsning, men som en mulighed. Spar dig selv for nogle dyre annoncekroner til Google, og brug dem i stedet på at skaffe flere leads, konverteringer og salg.

Generel Google Adwords guide

Den anden guide er mere generel i forhold til Google Adwords, og hvordan man skal opsætte det fra starten af muligvis. Men som det gælder for den første guide, så er det bare en anbefaling og en vej man kan gå, det er ikke den eneste måde at gøre det på. Som sagt, så er det en måde hvorpå jeg har oplevet succes, og så er der også en chance for du kan. Igen vil jeg lige nævne at denne Google Adwords guide er gratis.

Denne guide er mere til dem der måske ikke ved så meget om Google Adwords, men selvom du har arbejdet med Adwords før, så vil du også kunne gavne af at læse denne guide. Skulle der være nogle spørgsmål angående guiden, eller noget du mangler svar på, så kan du altid sende mig en mail inde på siden, når du har læst de guides jeg har udarbejdet.

Har du flere gode kilder til Google Adwords hjælp, så skriv en kommentar med dit forslag.