Hvordan sparer du 270.000 på din fagforening og A-kasse?

///Hvordan sparer du 270.000 på din fagforening og A-kasse?

Hvordan sparer du 270.000 på din fagforening og A-kasse?

Det lyder umiddelbart som noget man ikke bare gør, men det er det faktisk. Spar op til 270.000 alene ved at skifte til en billigere fagforening og A-kasse. Faktisk kan du sparer op til 6.000 kr. om året og i nogle tilfælde mere.

Med en gennemsnitlig besparelse på 6.000 kr. vil en person på 25 år, der skifter nu sparer 270.000 inden denne skal på pension. Tænk engang at du kan spare så mange penge uden faktisk at gøre noget andet end at klikke et par gange med musen.

Det er nemlig alt hvad der skal til. Faktisk klarer din nye fagforening og eller A-kasse resten uden at du skal mere. De sørger for at du beholder din anciennitet og dermed kan du slet ikke mærke at du skifter udover de penge du sparer.

Sparegris

Hvordan skifter jeg fagforening eller A-kasse?

Det er faktisk meget nemmere end du tror. Gå ind på f.eks. Fagforeninger.net og få en komplet og samlet liste samt masser andre informationer og vælg den fagforening eller A-kasse, der passer til dig.

Når du har fundet den så klikker du ganske simpelt på ”Bliv Medlem” knappen. Herefter kommer du til den A-kasses hjemmeside og her udfylder du blot informationerne som du bliver bedt om. Når det er gjort modtager du en mail om det videre forløb. Det bedste er at de altid sørger for at gøre arbejdet for dig.

Er du studerende og under 30 år har du mange muligheder! Næsten alle A-kasser og fagforeninger er nemlig gratis så længe du er studerende og dermed har du mulighed for at sikre dig selv mod arbejdsløshed allerede inden du får et job. Skulle du være så uheldig at du står uden job efter endt uddannelse så sparer du dig selv for karensperioden, som oftest er på 5 uger. Altså 5 uger hvor du ingen penge får. For lang de fleste betyder det du går glip af 12-15-000 kr. i denne periode. Penge du ellers ville have fået uden at skulle betale til nogen.

Hvilken A-kasse og Fagforening er bedst for mig?

Det er meget individuelt hvad der er bedst for dig. Særligt fordi der i dag er frit fagforening og A-kasse valg. I ”gamle dage” var det din arbejdsgiver, der bestemte hvor du hørte til og det kunne nemt betyde at du skulle betale 900-1200 kr. hver måned til et forbund du ikke havde brug for.

I dag vælger du selv og derfor er det bare at enten vælge den billigste eller finde den der passer bedst på dig.
Er du f.eks. uddannet inden for Kontor, Handel eller lign, så var det i gamle dage oftest HK du valgte. I dag kan f.eks. tage Business Danmark og sparer 50% i forhold til HK

Er du inden for byggeri eller service var det 3F, hvor du betaler over 1000 kr. om måneden. I dag findes der et hav af fagforeninger og A-kasser der passer fint på det område.

Selvstændige kan få ekstra meget hjælp hos f.eks. ASE i form af hjælp til juridiske forhold i din virksomhed.

Vælg den der passer bedst til dig og giver den største besparelse.

By |2018-02-15T19:33:35+00:0015. februar 2018|Hvordan|0 Comments

About the Author:

Jeg hedder Henrik, og jeg skriver de fleste indlæg her på sitet. De er alle formet som spørgsmål og svar. Så måske kan du finde en masse ny viden (eller blive underholdt) ved at bevæge dig rundt på siden.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.