Stiller du dig selv spørgsmålet, hvornår er det fars dag, så kan du finde svaret og få lidt mere info om fars dag i dette indlæg.

Hvornår er det fars dag?

Fars dag afholdes hvert år i Danmark den 5 juni.

Fars dag får langt fra så meget fokus som mors dag. Det er måske fordi selve dagen betyder mindre for fædre end den gør for mødre. Hovedårsagen til det er dog nok nærmere af der den 5 juni ikke kun er fars dag. Det er også grundlovsdag. Det er således dagen hvor en masse politiske budskaber fylder og landets fejring af demokratiet.

Fars dag har således svært ved at få spalteplads, da diverse medier har fokus på det politiske på denne dag.

Ifølge Wikipedia, fandt den første fars dag sted i USA i 1910, og kom til Danmark for første gang i 1935.

Tips til gaver eller aktiviteter på fars dag?

Far har altså svære odds at kæmpe imod for at fars dag får noget fokus. Så det er faktisk mest op til dig der har en far at gøre noget godt for ham på denne dag. Især hvis du hvert år gør det for din mor på mors dag. Synes du ikke også at din far fortjener lidt fokus – eller en lille gave?

Mangler du hjælp eller inspiration til hvad du kan gøre, så kan du her finde ideer til aktiviteter og gaver til fars dag. Du kan også finde inspiration i dette indlæg med over 100 forslag til gaveideer til ham.

Du kan også finde mere info om fars dag her eller finde den perfekte farsdagsgave her.

Du kan også lede efter gaven til fars dag på hjemmesiden gaveideer-til-ham.dk, hvor du kan finde gode gaveideer til mænd i alle aldre.