Hvornår udkommer Fifty Shades of Grey på film? Find svar på dette spørgsmål i dette artikel og bliv lidt klogere på Fifty Shades og Grey universet generelt.

Filmen udkommer til februar 2015, kort før valentinsdag så producenten Universal håber nok på masser af biografdates på valentinsdag.

Facts om Fifty Shades of Grey filmen

Vil du gerne vide lidt mere om Fifty Shades of Grey universet, så er der samlet nogle facts til dig herunder:

  • Filmen er baseret på en bogtrilogi af E. L James, og bøgerne er blandt de bedst og hurtigst sælgende i verdenshistorien. Trilogien er oversat til mere end 50 sprog, og har som e-bog og trykt udgave solgt mere end 90 millioner eksemplarer. Det må siges at være blevet noget af en succes.
  • Traileren til filmen som du kan se her, er siden den blev udgivet og til nu (i skrivende stund) blevet set ikke mindre end 1,5 millioner gange i Danmark. Der skal nok blive skabt en masse hype om den film indtil februar 2015.
  • Vil du gerne følge med i nyheder og andet om filmen, som skulle være ved at blive optaget, kan du følge med på denne Facebook side, som ligner den officielle Danske FB side for filmen.
  • Filmen skulle oprindeligt have været udkommet i august 2014, men da den mandlige skuespiller der var blevet tildelt rollen som Christian Grey sprang fra, skulle producenten på jagt efter en ny – og dermed blev filmen udskudt.
  • Hovedrolleindehaverne er nu gået til Jamie Dornan og Dakota Johnson.
  • Bøgerne er erotiske historier, som har tryllebundet en hel del af verden, så mon ikke filmen kommer til at indeholde nogle dampende hede scener.
  • Da bøgerne nok især tiltaler kvinder, har de ofte fået flere ret sjove prædikater på sig. Bl.a. “husmorporno”.

Hvad mener du om hele Fifty Shades og Grey universet, og skal du se filmen? Skriv gerne en kommentar herunder.